ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ –ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ

Ο έλεγχος του πληθυσμού ανεπιθύμητων εντόμων που εισέρχονται στον χώρο μας εξωτερικά και εσωτερικά, και είναι επικίνδυνα για τον οργανισμό του ανθρώπου, καταπολεμούνται με εφαρμογές από το εξειδικευμένο προσωπικό της ECO FRESH GROUP, υπό την επίβλεψη ειδικού επιστήμονα με φάρμακα που είναι φιλικά και ακινδυνα προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον εγκεκριμένα από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Πολυκατοικίες

Μονοκατοικίες

Διαμερίσματα

Γραφεία

Καταστήματα

Χώρους εστίασης

Χώρους παρασκευής τροφίμων

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Οι κατσαρίδες είναι έντομα, τα οποία αποτελούν μια τάξη: τα Βλαττοειδή (Blattodea, Blattaria). Από μερικούς ειδικούς το Βλαττοειδή θεωρούνται υπόταξη των δικτυόπτερων .

Υπάρχουν περίπου 3.500 διαφορετικά είδη κατσαρίδων που ταξινομούνται σε 6 βασικές οικογένειες ανά τον κόσμο. Στη Ευρώπη αναφέρονται επί 150 είδη, στην Ελλάδα είκοσι.

Κατά κανόνα τα είδη ζουν στο έδαφος στα οργανικά κατάλοιπα, υπάρχουν όμως και είδη στο φύλλωμα χαμηλών φυτών και ακόμα δενδρόβια είδη, τα οποία βοηθούν στην επικονίαση ανθών. Μερικά είδη ζουν στις αποικίες των μυρμηγκιών ή στις φωλιές άλλων ζώων. Τα είδη, τα οποία συναντούμε στις οικοδομές, κατά την ημέρα κρύβονται πίσω από εικόνες ή μεταξύ επίπλων και τοίχων, σε ρωγμές μεταξύ πυρότουβλων, κάτω από παλιές ταπετσαρίες, στις σωλήνες αποχέτευσης κ.λ. είναι πιθανοί φορείς ασθενειών. Αλλοιώνουν τα τρόφιμα και μπορούν να διαδίδουν παθογόνους οργανισμούς. Επίσης μπορούν να προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Για την έγκαιρη αντιμετώπιση της εξαφάνισης της κατσαρίδας, θα γίνει εφαρμογή με ειδικό φάρμακο.

 

ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Τα μυρμήγκια είναι κοινωνικά έντομα της οικογένειας Formicidae (Μυρμηγκίδες) και μαζί με τις σφήκες και τις μέλισσες, αποτελούν την τάξη Υμενόπτερα. Διακρίνονται εύκολα από τις αρθρωτές κεραίες τους και τη χαρακτηριστική δομή του σώματός τους καθώς τα τμήματά του ενώνονται με μικρές αρθρώσεις και η μέση τους είναι ιδιαίτερα λεπτή. α μυρμήγκια σχηματίζουν αποικίες με μέγεθος που ποικίλει από μερικές δεκάδες θηρευτές που ζουν σε μικρές φυσικές κοιλότητες έως κοινωνίες με υψηλή οργάνωση που καλύπτουν μεγάλες περιοχές και αποτελούνται από εκατομμύρια μέλη. Πολλά μυρμήγκια φτιάχνουν μεγάλες φωλιές, ενώ άλλα είδη είναι νομαδικά και δε χτίζουν μόνιμες κατασκευές. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα εμφάνισης μυρμηγκιών, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας ECO FRESH GROUP είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την απομάκρυνσή τους με την εφαρμογή ειδικών φαρμάκων.

 

ΨΥΛΛΟΙ – ΚΟΡΙΟΙ

Ψύλλοι είναι η κοινή ονομασία απτέρων εντόμων που ανήκουν στην τάξη Σιφωνάπτερα. Πρόκειται για εξωτερικά παράσιτα που τρέφονται με αίμα θηλαστικών και πτηνών. Επειδή μεταδίδουν ασθένειες, είναι πολύ επικίνδυνα ζώα.

Οι κοριοί είναι ένα είδος εντόμων που τρέφονται με ανθρώπινο αίμα, συνήθως τη νύχτα. Τα τσιμπήματα τους μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες επιπτώσεις στην υγεία, συμπεριλαμβανομένων δερματικών εξανθημάτων, ψυχολογικών επιδράσεων και αλλεργικών συμπτωμάτων.

Η εταιρεία ECO FRESH GROUP καταπολεμά τόσο τους ψύλλους όσο και τους κοριούς με φάρμακα εγκεκριμένα  από την Ευρωπαϊκή Ένωση,

Έχοντας ως μοναδικό σκοπό την ολοκληρωτική εξάλειψη τους.

 

ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Το κουνούπι είναι δίπτερο έντομο της οικογένειας Culicidae με 3.500 περίπου είδη ανά τον κόσμο. Θεωρείται, ως ζώο, ο νούμερο ένα φονέας ανθρώπων παγκοσμίως. Η δραστηριότητα τους έχει να κάνει με τη θερμοκρασία και την υγρασία του αέρα. Έτσι τις πρώτες πρωινές, τις πρώτες νυχτερινές ώρες και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα περισσότερα είδη είναι πιο ενεργητικά και τσιμπούν, αλλά υπάρχουν και είδη που τσιμπούν όλο το εικοσιτετράωρο. Τα κουνούπια αποτελούν πολλές φορές βάσανο στη διαμονή και εγκατάσταση του ανθρώπου σε αρκετά μέρη της γης.

ΣΦΗΚΕΣ

Η σφήκα είναι έντομο, υμενόπτερο απόκριτο και κεντροφόρο. Οι σφήκες έχουν ελάχιστο τρίχωμα και είναι πολύ έντονα χρωματισμένες.
Κάνουν κοινωνίες και οι φωλιές τους μοιάζουν ως προς τα εξάγωνα κελιά αλλά είναι γκρίζες και θυμίζουν χαρτόνι.

Οι σφήκες δημιουργούν προβλήματα στον άνθρωπο, καθώς από τις φωλιές τους φεύγουν και τον κεντρίζουν.