Βλέπετε 1–12 από 26 αποτελέσματα

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ Αρωματικό χώρου με sticks 100ml Spa Ritual – Reed Diffuser

Το αρωματικό χώρου με Sticks, έχει υπέροχο άρωμα Spa Ritual που διαρκεί όλη μέρα και αρωματίζει διακριτικά και ευχάριστα το χώρο σας! Τα sticks διάχυσης απορροφούν σταδιακά  το άρωμα από το μπουκάλι και το απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα απολύτως αρμονικά.Reed Diffuser Spa Ritual – Τα sticks διάχυσης περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Το αρωματικό χώρου με Sticks συνηθίζεται να λέγεται αρωματικό χώρου με στικ ή αρωματικό χώρου με ξυλάκια.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Angel 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Angel θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου DG 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα DG θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Pumpkin Spice 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Pumpkin Spice θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Vanilla Cream 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Vanilla Cream θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.Τρόποι Χρήσης:
  • Τοποθετήστε νερό στο πάνω μέρος του αρωματιστή σας.
  • Ρίξτε 3-4 σταγόνες* από το αρωματικό έλαιο της αρέσκειας σας.
  • Τοποθετήστε το ρεσώ στην βάση του αρωματιστή.
  • Ελέγξτε για συμπλήρωση νερού αν αυτό είναι απαραίτητο.
Όλα τα αρωματικά έλαια χώρου είναι υδατοδιαλυτά και είναι κατάλληλα για χρήση με όλους τους αρωματιστές χώρου.*Η δοσολογία μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το πόσο έντονο θέλετε να είναι το άρωμα στον χώρο.Νότες κορυφής: Sweet, vanilla, creamyΜεσαίες νότες: Sweet, vanilla, creamyΝότες Βάσης: Sweet, vanilla, creamy

Αρωματικό Έλαιο Χώρου White Musk 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα White musk θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Άγριο Σύκο 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Άγριο Σύκο θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Βανίλια Ανατολής 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Βανίλια Ανατολής θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Γιασεμί 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Γιασεμί θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Κέδρος 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Κέδρου θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Κεχριμπάρι 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Κεχριμπάρι θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.

Αρωματικό Έλαιο Χώρου Λεβάντα 20ml Swiss Made Aromas – Αυθεντικά Ελβετικά Αρώματα

Ο πιο εύκολος τρόπος για να αρωματίσετε τον χώρο σας, δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το υδατοδιαλυτό έλαιο χώρου με άρωμα Λεβάντα θα σας βοηθήσει να το καταφέρετε.